۳ پاسخ

عزیزم بچه 7ساعت بعد خواب عصر میخوابه,بعد نهار از ساعت 3،4یکم بخوابونین .بعدش نذارین بخوابه. میتونین ده روز یا دوهفته هم شبا ساعت 9،10حمومش کنین خسته بشه بخوابه.دخترم قبلا وقتی نمیخوابید حمومش میکردیم نیم ساعت بازی میکرد تو حموم انقد خسته میشد زود میخوابید. 9تا12ماه هم خواب بچه بهم میریزه تقریبا

سلام صبح و بعدظهر نذار خیلی بخوابه
باهاش بازی کن تا خسته شه
شبا هرساعتی که میخوایین بخوابین برقا رو خاموش کن
باهاش خیلی حرف نزن
خودتو بزن به خواب
چند شب شرایطو فراهم کن زود بخوابه کم کم عادتش میشه

سلام حداقل 1ساعت قبل خواب نزارید تلویزیون و کارتون ببینه بازیهای هیجانی نکنید باهاش سعی کنید محیط اروم نگه دارید براش کتاب و لالایی بخونید