۷ پاسخ

خب اینجور صدا ها یه صداهای تکرار شونده ان تقریبا برا همین عادت میکنه بهشون

اگ ب صدایی ک یدفه میاد توجه نکنه.مشکل هست

بازم نه تو خواب عمیقشا

وقتی ک تو خواب و بیداریه داره میخوابه،بیشترین تحریک پذیری رو نسبت ب صدا دارن(
اینو طبق تجربم ب سارا گفتما)

سلام عزیزم مگه سنجش شنوایی نبردی؟بمن گفته بودن روز ۱۱ تولدش ببرم واسه سنجش گوش هاش
اگه نبردی حتما ببرش
یه بارهم سه ماهگی و یه بارهم ۶ ماهگی میبرن
البته موقع تولد هم تو بیمارستان تست میکنن اگه چیزی بود میگن حتما

یعنی مثلا صدای برخورد ظرفها با هم که میاد نمی ترسه؟

سنجش شنوایی بردین؟ خونه رو ساکت کن بعد صدای یه چیزی رو در بیار ببین واکنش نشون میده؟ شاید عادت کرده به سر و صدا

سنجش بردی
اگه نبردی حتما ببر

دخترمن ازهمون اول باکوچکترین صدا بیدارمیشد

مگه یک ماهش نیست؟