۴ پاسخ

سلام عزیز دلم
پدر من پزشک هستند و سر بچه من که زردی بالا داشت بهم گفتند دادن هر گونه ماده ای به بچه باعث مسومیت شدید می شه
واسه زردیش قطره شیرخشت بخر و بهش بده
خودتم شیرخشت از عطاری بخر به اندازه دونه ماش دم کن و بخور
زردیش میاد پایین
واسه من جواب داد انشالله واسه تو هم جواب بده

فقط ترنجبیل با عرق شاتره..شب خیس کن.صب با صافی ابشوبگیر..بدش تابخوره...

نده بهش شیرخودت کمی خوره خودت دبخوری کافیه..زردی داره هندونه زیادبخور ماهی کباب وچیزهای گرم ویژه کردنی نخور

سلام.باهم دم کن از یه صافی ریز مثل پارچه رد کن بعد با قاشق مربا خوری روزی یکی دوقاشق بدین