۶ پاسخ

الهی عزیزم بهش ترنجبین بده اگر داری.من خودم بجای گرمیچراین قطره ومیدم ب نظرم عالیه.سگا گریپه اسمش

سلام انشا الله که بهتر بشه

عزیزم اشکال نداره.زور زدنش مال نفخشه.بچه تا۲ماهگی شاید ۱۰بار هم پی پی کنن.

یکم کره بمال جای مقعدش... یکم هم عرق نعنا با اب قاطی کن یه ذره نبات هم بنداز توش سه تا قطره چکون بهش بده

عزيزم دخترمنم شده بود خيلي يواش پاهاشو توي شكمش نگه دار بعدش حالت دوچرخه سواري بازي كن يعني پاشو ببر توشكمش دوباره بيار بيرون

گریپ میکسچر خارجی میدم عالیه واقعا هم واسه نفخ هم مدفوعش هم خوابش