۸ پاسخ

من هرچی بگی میخورم الوشلیل هندونه طالبی و...هیچی ب هیچی صبحای لیوان شیر سرد میخورم شکممو ی روزدرمیون کارمیندازه

انجیر خشک بزار تو اب جوش وقی خنک شد انجیرو ابشو باهم بخور سریع شکمت کار میاد

سلام چندتا انجیر رو تو یه پیاله بنداز بذار چند ساعت یا اگه زیاد اذیت نمیشی یه روز بمونه بعد بخور آلوهم میتونی خیس شده بخوری و زرد آلوهم از میوه فروشی بخر بخور انشاالله خوب میشی منم اینطوری بودم

آلو خشک سعی کن زیاد بخوری واقعا اگه هرروزبخوری غوغا میشه

بنظرم دکتر هم بری خوبه
منم یبوست گرفتم ولی چون با انجیر و ...خوب نشد خونریزی مقعد گرفتم
ولی دکتر جراح بهم شربت داد خداروشکر بهتر شد
تو هم حتما برو ک خدایی نکرده شقاق یا بواسیر نشی

هر روز کره بخور

شربت لاکسی ژل ملین مجاز و بی ضرر دوران بارداریه. ضد اسید هم هست

آلو خیلی خوبه زردالو هر روز بخور زود خوب میشی