۸ پاسخ

خواهرم 38هفته زایمان کرد بچش 2500بود دستگاه هم نرفت الان بجاش ماشاالله تپله

اره عزیزم خیلی زیادن بچه هایی که به سه کیلونمیرسنوخداروشکرصحیح وسالمن ایناچیه بهش فکرمیکنی دخترخوب

سلام تو دستگاه رفتن بچه ربطی به وزن نداره اگر نارس باشه میرهnicuیا زردی داشته باشه

اره عزیزم من خیلی هارو میشناسم مثلا دوستم سیو شش هفته پنج روز زایمان کرد بچش دو پونصد بود تو دستگاه نرفت

سلام عزیزم من بچه قبلیم زایمان کردم۲۶۰۰بود ولی هیچ مشکلی نداشت .دوستمم زایمان کرده بچش۲۸۰۰بود

عزیزم خیلی خوبه که دوهفته موندی هنوز وقت زیاده .بچه درشت بدنیا اومدنشم سخت میشه اگه میخوایی زیاد کنی دلستر و بستنی و کباب و گوشت .با مغزیجات بخور

عزیزم میرسه به ان شالله 400گرم فقط کم داری تو این یه هفته خوب بخور
و اصلا ربطی نداره ک وزن بچه کم باشه تو دستگاه میذارن
اگر نارس باشه و وزنش کم باشه اره میذارن.
استرس نگیر عزیزم
اگر قند نداری ماشعیر بخور با بستنی میشه ان شالله.
من دخترم ک بدنیا اومد 2400بود
ماهش هم کامل ولی تو دستگاه نذاشتن

سلام میخای سزارین بشی چون دوهفته دیگه وقت داری وزن میگیره توی این دوهفته