۴ پاسخ

عزیزم درمانش ک فقط باید ببری دکتر دارو بده ک بهتر بشه و معمولا میگن تا شیش ماه اینا هست فرقی نمیکنه ب اندازه بالا اوردنش ک وقتی همیشه در حال بالا اوردن یعنی رفلاکس داره یسریا جهنده بالا میارن یسریا ن،واینکه بابا اوردن با استفراغ فکر میکنم فرق میکنه میگن اگر پنیری بالا بیاره یعنی بچه داره وزن میگیره البت ن همیشه ها بعضی وقتا بله اگر اروغ نگیری رفلاکس میگیره 😁اووووف تا اونجاها ک اطلاعات از بچه های اینجا گرفته بودم بهت گفتم😬😁

اوووو چه خبره بیس سوالیه..خودتم خوندی چی نوشتی؟😅😅😅
بچه منم سع ماهشه رفلاکس داره دکتر باید ببریش اینجا درمان نمیکنن ک‌ عزیزم😘

وقتی بعد شیر پرتابی بالا میارن مثل ادم بزرگا یه نوع رفلاسک که بیشتر بچه ها تا دارن بعد شیر خوردن نباید زیاد تکون داد باید حتماااا اروغ گرفته بشه وگرنع بالا میاره روی سطح شیب دار خوابونده بشه باید اندازه شیر خوردن کمتر باشه و فاصله ی کمتر.... در مورد دارو هم دکتر ب من بی بی کر داد که هم واسه کولیک هم رفلاکس هم یبوستش خوبه

هر بالا اوردنی نشانه رفلاکس نیست
بعضی بچه هاکلا بالا نمیارن ولی رفلاکس دارن
حتما باید دکتر ببرین بهتون دارو بده سرخود که نمیشه واسه رفلاکس دارو بخوره
بعضیا خیلی زود خوب میشن بعضیا چندین سال رفلاکس دارن