۴ پاسخ

👇👇👇👇👇👇👇👇بخونید👇

سلام عزیزم من استفاده میکنم فوق العادست ب نظر من.برای وزن دهی کودک من میان وعده با موز و شیره بهش میدم وتو سوپ وهرچیز دیگه ای هم میشه بهش داد.من اینترنتی سفارش دادم.کاملا هم ارگانیک عزیزم

منم از عطاری گرفتم از جایی که می شناسید بگیرید خیلی از سویق ها تقلبی هستن و الکی میگن سویقه. یه کانال هست الان آدرسش رو نمی دونم اما اسمش شفا بخشه تو اینترنت هم بزنید هست هم عطاری داره هم اینترنتی جای معتبریه من همیشه اونجا خرید می کنم می تونید از اونجا سفارش بدید که از اصل بودنش خیالتون راحت باشه

سلام خانمی،من سویق کودک استفاده کردم،۱۱تومن بود آره خوبه،توی فرنیش میریزم،کم کم باید توی سوپشم بریزم،از کانال تنها مسیر آرامش خیلی محصولات جالبی داره، و قیمت مناسب،ازونجا میتونید سفارش بدید تا براتون ارسال کنن