۶ پاسخ

برای منم همین حرفوزدن ولی سونوگرافی ودکترم گفت ماهای اخرطبیعیه اگر مغز داخل مغزش چیز مشکوک دیده نشده طبیعیه سونوگرافی ب من گفت ارثیه ب احتمال زیاد توکل برخدا بچهامون وسپردیم بخودش

سلام منم تو سی و دو هفته رفتم گفت دور سرش بزرگه .تو سی و هشت هفته رفتم نرمال بود .نگران نباش .انشالله که چیزی نیست

بیا ب یکی میگن بزرگ ب یکی میگن کوچیک ابجی من گفتن سرش خعلی کوچیک تر تنشع اخرشم چی سالم سلامت هیچ مشکلی هم نداشت خدا خیرشون نده دکتر ک ترس میندازع

عزیزم اگر چیز خطرناکی باشه براتون سنوی داپلر می‌نویسن دقیق تر بررسی میکنن مال من سرش گفت کوچیکه 1هفته اینو تو انومالی فهمیدن بعدش برام ام آر ای نوشت الانم ک هفتم بالاتره سنو داپلر ک خداروشکر هردو خوب بود دکتر میگه بچت مشکلی نداره ولی ریزه

تو اين هفته ها بعضي سونو ها خطا زيادداره

هر دو بار رو به جا رفتی برا سونو؟
به من گفت اندازه بطن مغز بزرگه که رفتم یه جا دیگه برا سونو گفت که نه همچین چیزی نیست
توکلت بخدا استرس خیلی بده رو بچه تاثیر منفی داره سعی کن اروم باشی