۵ پاسخ

من فقط برای زردیش همون اولا بردم بعد دیگه نبردم تا دوماهگی برای واکینش بعدم که ۳ماهگی بردمش دکتر باز چن روز پیش خیلی گریه مبکرد و شیر نمیهورد بردمش

عزیزم 3 تا 5 روزگی حتما باید برا ازمایش کف با ببری.بعد 15 روزگی.و دوباره 40 روزگی.خودشون باید مراقبت بعدیو باتوجه به کارایی ک میکنن ب شما بگن.

دوماهگی یرای واکسن عزیزم الان به خاطر ویروس کرونا بیشتر نبرینس، فقط بابای بچتون بره و پرونده باز کنه و قطره اد رو بگیره براتون

دوماهگی برای واکسن و وزن

۱۵ روزگی. البته اگر غربالگری بردی