۸ پاسخ

خوبه از خفگی و خیلی چیزا جلوگیری میکنه بچه هم الکی گریه نمیکنه فقط حتما ارتودنسی بگیر

حتما استفاده کن ارتودونسی بگیر خارجی که سبک باشه چون گاهی بهونه میگیرن و چیزی جز پستونک آرومشون نمیکنه دکتر پسرم گفت زیاد نده و این که توی ۶ ماهگی خودشون دیگه نمیخورن ولی در ضرورت بده وقتی آرومه اصلا نده

استفاده کن ولی نه زیاد عادت کنه خوب نیس
ولی برای شرایطی که نمیتونی شیرش بدیو بهونه گیری میکنه خوبه

حتما استفاده کنید اگر به پستونک عادت کنه خیلی عالیه اگر کاری دداشته باشین با پستونک
آروم می شود

پستونک هم مفیده هم مضر، واسه رفلاکس و کولیک و همچنین زمان خوابوندن که مدام سینه تو دهنشون نباشه و دندونا شون خراب نشه خیلی عالیه، اما نباید عادت کنه و مدتم تو دهنش باشه، فقط موارد لازم

از طرفی به خاطر اینکه موقع مکیدن چیزی وارد معده اش نمیشه معده اسید ترشح میکنه و باعث میشه دیواره معده نازک بشه و همچنین ممکنه حواستون نباشه و پستونک روی زمین افتاده باشه و بچه بسونک آلوده رو میخوره و خدایی نکرده بیمار میشه و کلی میکروب وارد بدنش میشه

اره هم یه خوبی هایی داره هم یه بدی هایی داره خوبیش اینه سیستم گوارش تقویت میشه برای رفلاکس و کولیک خوبه حس مکیدنشون ارضا میشه

سلام عزیزم پستونک خوب نیست که بهش عادت کنه در حد دو دقیقه اونم فقط زمان هایی که خیلی گریه میکنه وگرنه اگر عادت کنه به لثه ها و دندان هاش آسیب میزنه و در تکلمش اشکال به وجود میاد بچه ممکنه دیر به حرف بیاد و حرف نزنه و در ادای صحیح حروف و کلمات به مشکل میخوره