۶ پاسخ

اعتنانکن بهش وباقطره چکون اروم اروم که نپره توی گلوش بهش بده.سربچه ت روبابالشت بیاربالا که نپره توگلوش وبایه قطره چکون دیگه بلافاصله اب جوشیده بده

دختر منم اد سول رو خوب میخوره ولی اگه باز نخورد بریز تو شیرش بخوره دکتر دخترم گفت مشکلی نداره

سلام ویواکیدز با طعم هلو بگیر میخوره

عزیزم کم کم بهش بده و با قطره چکون بریز ته حلقش دختر منم نمیخورد ته حلقش ک میریزم مجبوره قورت بده بعدم خیلی کم و یواش بهش میدم

منم چهار مدل قطره اد گرفتم همینطوری بود تا بالاخره آدسول رو خیلی خوب و راحت میخوره شما هم امتحان کن به نظرم اونای دیگه مثل روغن بودن ولی این اینطوری نیست

عزیزم سعی کن بهش بدی چون نیاز بدنشه...مثلاموقع هایی که گرسنه اس