۷ پاسخ

کولیف هم خیلی خوبه دکتربه پسرمن داده همین که میدم خوب میشه

والا میگن کولیک درمان نداره و فقط ۳۰-۴۰ درصد این قطره ها درد و کم میکنه، من کولیک اید دادم، کولیک ایزی، گریپ میکسچر، سگا گریپ و ... در نهایت اینفاکول که باز از بقیه بهتره ولی هنوز معمولا یک روز در میون از ساعت ۹ شب میگیره و ما تا صبح اسیریم 😢😢😢😢

پدی لاکت خوبه هر۱۲ ساعت۵قطره.پسرم دلپیچه ونفخ شدید داره فقط بااین قطره خوب میشه

اره اینفکول بگیر
۹۸ درصد مصرف کننده ها رضایت داشتن
عالیه منکه دخترم ۷۰ ۸۰ درصد کولیکش خوب شد

پدی لاکت عالیه دل دردی که بچه من داشت فکر کنم از هر ۱۰۰تا بچه یکی داشته باشه خداروشکر بهش پدی لاکت دادم خوب شد

بی بی کرعالیه روزی ۵قطره بده ب مرورکلاکولیکش برطرف میشه

قطره پدی لاکت هر شب پنج قطره