۴ پاسخ

اصلا نگران نباش من بیست روزگی بردم منم خیلی نگران بودم تا دکتر گریع میکردم ولی ده دقیقه طول کشید شیرتم بدوش تو شیشه یا شیر خشک ببر اون موقع بذار دهنش یکم آرومتر گریه میکنه محکم باش چیزی نیست

سلام عزیزم منم مثه شما بودم اصلا نترس فقط موقع ختنه یکم اذیت میشه بعدش بهش قطره استامینوفن بده آرومه می‌خوابه بهش شیر بده. قوی باش

ببین عزیزم رو پروفایلت زده ده روزگی
بنظر من اگه ده روزه که ب دنیا اومده اینکارو نکن
بزار برای چهل روزگی یا بعد از واکسن دوماهگی

منم خیلی بهم سخت گذشت حدود نیم ساعت قبل رفتن به درمانگاه دو برابر وزنش قطره استامینوفن بدین بعدشم مرقبتایی که دکتر میگن