۸ پاسخ

نه گلم بزار نگران نباش اگر از اون شیاف کوچیک یکی کامل بزار تب بچه بیاد پایین خدای نکرد تشنج نکن

ترس نداره عزیزم.تب بالا از همه چی بدتره بزار واسش نترس مامان جون💖

سلام منم پسرم چند شب پیش تبش بالا بود شیاف گذاشتم زود تبش امد پایین

يه نصفيدونه كامل بزار عزيزم سريع تبش پايين مياد.. همون استامينوفنيه كه خوراكي ميخوره منتها اينطوري جذبش سريع تره

من رودوبار استفاده کردم تبشو خیلی زود اورد پاییین

من استفاده نکردم،اما وقتی واکسن ۶ ماهگی رو زدیم دکتر گفت اگر با قطره تبش پایین نیومد براش هر ۶ ساعت یک شیاف بزار که خدا رو شکر لازم نشد

سلام استامینفون هر۴ساعت و پاشویهو دستمال خیس بزار تبش حتما میادپایین

ممنونم از راهنمایتون مامانای گل استفاده کردم ولی تبش پایین نیومد حالت تهوع گرفته چیزیم نمیخوره باید ببرمش دکتر