۶ پاسخ

عزیزم بچه منم زردی داشت با دکتر رفتنام خوب نشد،بردم طب سنتی پشت گوششو حجامت کرد و گفت شیر خشت و ترنجبین روزی ۲۰قطره بدم بهش بقیم خودم بخورم سریع زردیش اومد پایین راحت شدم

عزیزم ختنه هم کنی زردیش میره.خواهر زاده منو ختنه کردیم زردیش رفت

قطره بیلی ناستر تند تند میبره دسشویی که زردیش خارج بشه
من به پسرم یه قطره چکون آب خیار دادیم تو آزمایشگاه یکی کار میکرد گف من به نوه هام دادم زردیشون اومده پایین اگه میخواین بدین ماهم دادیم اثر داشت ۲۴ ساعتم زیر دستگاه بود آب نخود هم میگفتن میخواستیم بدیم که مهمون زیاد بود یادمون رف

چیزهای سرخ کردنی ونوشیدنی های گرم نخورماهی وکبااااب کن مرغ کباب کن چیزهای سردوخنک بخورزودی رفع میشه.....هندونه وترنجبینخودت بخور

منم حجامت گوش انجام دادم ، خوبه تو هم ببرش

اون قطره بیلی ناستر در اصل همون شیر خشت قدیم هست و کارش اینه که سردیه باعث میشه گرمی بدن کم بشه من که تا ۴۰ روزگی به پسرم دادم