۵ پاسخ

نه عزیزم اونجوری نیست

دختر منم اون هفته زد خانومه گفت واکسن پای راستش مثل دوماهگیه ولی پای چپش فرق داره ممکنه درد داشته باشه و تب کنه. کمپرس سرد روز اول بگذارید روز دوم هم کمپرس گرم و هر 4ساعت استامینیفون

آخی عزیزم مبارکش باشه بسلامتی،کمپرس سرد براش بزار قطره هم ۴ ساعت یه بار بده

وااای پسر منم فردا واکسن داره خیلی استرس دارم😭😭جفت واکسنا رو زد گریه کرد؟؟؟

ن عزیزم انشالا ک راحت باشه براش
پسرمنم ۲ماهگی خیییلی اذیت شد ولی۴ماهگی خداروشکر اصلا ن تب کرد ن درد داشت