۵ پاسخ

من همش چیپس فلفلی میخورم میگم خداداد خدا مواظبشه من چیپسمو بخورم خودم خودمو اروم میکنم میگم خدا اگه بخاد میشه😂

عزیزم قرار نیست الان تاثیر بذاره که در دراز مدت رو بچه تاثیر میذاره در حد رفع هوس خیلی کم بخور

وای منم این روزا تنها چیزی که هوس میکنم تنقلاته یکی دوبارم با استرس خوردم😂

سلام عزیزم آره خوب نیست زیاد خوردنش با یکی دوبار خوردن که مشکلی پیش نمیاد برا رفع هوس میتونی بخوری کلا سعی کن فست فود تنقلات اینجوری نوشیدنی گازدار نخوری ولی همه اینا برا یکی دوبار تو بارداری موردی نداره خیلی خودت درگیر نکن

من عاشق چیپس سرکه ای بودم