۵ پاسخ

منم فرنی میدم جودوسرخریدم میپزم باموزمیدم بیسکوییت میدم البته همه ی ایناروبا۳شیره کمی شیرین میکنم

من تو شیر نون تیلید میکنم با یه خرما خوب له میکنم میدم خیلی دوست داره
صبح ها سخته چیز دیگه
پختنی ودرست کردنی باشه

سلام پسر من چون شش ماهشه فرنی میدم وبه چای شیرین نون تلیت میکنم میخوره دوسم داره بعضی وقتا هم شیربرنج چون پسرم شیر برنج دوس نداره نمیدم

زرده تخم مرغ.زرده تخم بلدرچین.انواع حریره.دوشاب با نون و کره محلی یا روغن گوسفند.جودوسرپرک.نون بامربا

جودوسرپرك با سيب و خرما ميپزم گاهي موز هم ميريزم