۷ پاسخ

عزیزم منم طول دهانه سرویکالم یکم پایین بود و دکتر برام امپول پروژسترون هفته ای یه دونه و بتامتازون ۶ تا نوشتن روزی سه تا اصلا نگران نباش حتما احتمال زایمان زود رس دادن که اگه خدایی نکرده بشه ریه های بچت کامل شه.
من هنوز کلگزاپارینم هرروز یه دونه زیر جلدی میزنم ضدانعقاد خونه.

سلام عزیزم حتما ریسک زایمان زودرس داشتید که تجویز کرده ،به دکترت اعتماد کن اتفاقا ریه بچه کامل میشه از ۳۵ هفته به بعد بیاد خیالت راحته

نع منم میخورم و زدم مثل شما

سلام منم همه ی اینا رو زدم

حتما لازم بوده.به دکترتون اعتماد کنید.

چه مشکلی داری که انقدر بهت امپول داده؟من اوایل بارداریم لکه بینی داشتم بهم شیاف پروژستورن داده بود

چه مشکلی داشتید که بهتون بتامتازون دادن