۷ پاسخ

سلام مامان جان نگران نباش ،بذار خودش بخوره،مثلا ماکارونی فرمی درست کن و سفره بنداز بذار خودش بخوره ،بچه ها اگر خودشون غذا بخورن تمایلشون بیشتر برای غذا ،فقط لباسهای جدیدش رو سر غذا نپوشون یکمم صبور باش،پسر من اویل مثل دلبند شما بود ولی از وقتی که خودش میخوره کتلت و کوکو ،ماکارونی،املت ،خوراک لوبیا همه رو خوب میخوره اما تا وقتی عادت کنه وسطهای لازیش شما اروم غذا رو بذار تو دهنش اویل میده بیرون اما بعدا میخوره،بعدم انتظار نداشته باشین غذاهایی که خیلی خشکن رو الان بتونه بخوره

کم کم عادتش بده،من از اولم غذای دخترم رو میکس نمیکردم، الکی له میکردم، که خواهرم دعوام میکرد، اما الان ماشاالله خوشگل میخوره

همین که غذای شل رو میخوره خدا رو شکر کن و قانع باش ،اینجا خیلی از مادرا هستن که بچه هاشون در طول روز حتی لب ب غذا نمیزنن. اینم ی دورانی هست که میگذره و بچه هات غذاهایی سفت و سفره رو هم تجربه میکنه. اصلا بخاطر این موضوع ناراحت نباش همین که شل رو میخوره ی نعمته

پسره منم اینجوریه فقط غذاهای ابکی میخوره حتی اگه برنج هم بهش بدم بالا میاره

مثلا آبگوشت وتیلیت کن بخوره. بعدشروع کن غذای انگشتی. .بچه هاعاشق غذاهایی هستن که بادست خودشون بخورن

حتما زود بش غذا ندادی‌من‌دخترم‌اینجور بود ولی ب پسرم‌از ۴ماهگی غذا دادم‌الان‌خداروشکر خوب غذا میخوره

یهویی غذای سفره نده اول شروع کن غذای خودتون وله له کن بده بخوره کم کم کمترله کن