۶ پاسخ

منم بعضی وقتا نمیگیره, میگیرمش جلو سینه ام و راه میرم تا کم کم میگیره, تلاشت رو بکن تا دوباره بگیره, چون در حالتی که بچه مک میزنه شیر بیشتری میاد
و دیگه میتونی از شیر دوش دستی حالتایی که سر پهنی دارن که هاله دور سینه رو بگیره, و پمپی حالت فشار سنج دارن رو بخری

عزیزم سعی من گولش بزنی
پسر منم چند روز سینمو نمیگرفت. من پستونک رو میذاشتم دهنش بعد تو حالت شیردهی یواش پستونک رو درمیاوردم و سینمو میدادم
زود کوتاه نیا. حیفه
من شیردوش برقی دارم

عزیزم منم دقیقا سه ماهگی این مشکل پیدا کردم بعد از کلی تلاش بردم دکتر فهمیدم بخاطر رفلاکس پیگیری کن با دارو خوب میشه و اینکه من یک ماه تو خواب بهش شیر میدادم یا بعضی مواقع میدوشیدم.

شیردوش شیرو کم میکنہ و باعث کیست میشہ۔تو خواب بدہ دوبارہ میاد ب سینہ۔ھر وقت نگرفت یہ ذرہ نوک سینتو شیرین کن

عزیزم منم دخترم نمیگرفت با سرنگ میدادم اصلا با شیشه نده دوروز با سرنگ دادم بدش اومد سینمو گرفت

عزیزم بزار همون توخواب بخوره ومک بزنه شیردوش خوب نیس