۶ پاسخ

شما فقط باید تاتیش کنی و تشویقش کنی که یاد بگیره تنها راهش همینه

دکترب من گفته بود بچه ها تا نه ماهگی وقت دارن سینه خیز یا چهاردست و پارو برن.اینکه الان راه نمیره مشکلی نداره حالا حالاها وقت داره اما اگ چهادست و پاهم نمیره حتما ب ی متخصص مراجعه کن خودتم از نگرانی درمیای

الان اصلا با کمک مبل و دیوار نمی تونه بایسته؟؟؟؟

عزیزم منم به حرف اطرافیانم گوش کردم وگفتم خودش بخوادمیره وزمان میبره بردمش دکترگفت باید۸ماهگی چهاردست وپارومیرفته واینکه چهاردست وپاوراه نمیره علت داره خلاصه کلی تودلموخالی کردوازمایش نوشت که علتشوبفهمیم شماهم تادیرنشده بنظرم ببرش دکترشایدویتامین یاچیزی توبدنشون کمه

دکتر پسرم میگفت بچه اگه تونست بشینه بدون مشکل نداره..راه رفتن هم تا هجده ماهگی وقت داری..بچه خواهرشوهرم یکسال و پنج ماهشه تازه یکی دو قدم بر میداره..هر دو تا بچه هاش دیر راه افتادن..بزرگه الان کلاس سومه البته

نگران نباش تا پونزده ماهگی اگه راه نرفت ببرش دکتر