۶ پاسخ

منم دیروز رفتم دکتر گف بهش غذا بدم گف اول حریره بدین بعد فرنی
حریره هم گف بادومو پوست بگیر رنده ریز بزن بذار بجوشه روز اول ی بادوم روز دوم دو بادوم
تا چهار تا بعد آرد برنج بزن

وزنش خیلی خوبه کم نیست به مرور هر دوماهی کمتر وزن میگیرن دیگه عادیه‌
بهتر که شیشع نمیگیره‌.کمکی و شروع کن لعاب برنج و تا دو هفته بده بعد فرنی بده بعد حریره و سوم و پوره میوه و...

سلام عزیزم ... من به دخترم از چهار ماه و دوسه روزش بود حریره بادوم دادم . روز اول یک قاشق مرباخوری و روز دوم دو قاشق صبح و ظهر و به ترتیب اضافه کردم . بعد فرنی رو اضافه کردم به برنامه غذاییش و بعد لعاب برنج و الان سوپ میدم و میوه ... خداروشکر تا الان هم هیچ مشکلی نداشته . دختر من هم وزنش ۲۹۰۰ بود اما الان وزنش از نمودار هم بالاتره . مدتی که بهش غذای کمکی دادم هم وزنش بیشتر شد . البته از کم شروع کن

من لعاب برنج میدم میریزم تو شیرش چیزی نمیشه بده بخوره خوبم هست جون میگیره. ۲ تا ۳ قاش غذا خوری

اگه دلدرد نگیره بده بهش بچه رو گرسنه نکه ندار

خیلی زوده الان
وقتی گفته وزنش خوبه دیگه چرا بهش کمکی‌ بدی