۵ پاسخ

گلم با دکترش مشورت کن احتمالا بگه کمکی شروع کنی مثل حریره بادوم و ...‌. ولی حتما به دکترش بگو چون خیلی از بچه ها زودتر آماده ی غذا خوردن میشن

نه عزیزم. باید یا باشیرخودت یا شیرخشک سیرش کنی اشتهاش بالاس

سلام شیرخشک به نظرمن مارک بهترینش هم زیادخوب نیس همون سرلاک یاپوره یاحریره روشروع کن

سلام به نظرم برای کمکی خیلی زوده و اگه نظرت هست یکی دو وعده در روز شیرخشک بده فعلا...

آخه
داخل خوده گهواره گفته میتونی شروع کنی!!