۴ پاسخ

علائم حساسیت به پروتئین گاوی در نوزادان بسیار متنوع می باشند. این علائم معمولاً در هفته اول شروع فرآورده گاوی در رژیم غدایی کودک بروز می کنند.

کودک با واکنش فوری به پروتئین گاوی ممکن است علائمی مانند استفراغ، اسهال، مخاط و یا خون در مدفوع و درد شکم داشته باشد. همچنین برخی از کودکان ممکن است دچار راش پوستی، آبریزش بینی و یا مشکلات تنفسی شوند.

بیشتر نوزادان نسبت به پروتئین گاوی واکنش تأخیری دارند و علائم پوستی و گوارشی از خود نشان می دهند. علائم گوارشی همانند واکنش فوری شامل استفراغ، درد شکم، بی قراری های طولانی، گریه های ناشی از کولیک شیرخوارگی (قولنج)، خون و یا مخاط در مدفوع و اسهال می شود. علائم پوستی شامل کهیر و اگزما است.

به دلیل جذب ضعیف مواد غذایی، نوزادان همچنین می توانند دچار خس خس سینه، تحریک پذیری، تورم صورت و کاهش رشد شوند.

من پروتئین گاوی که میخوردم پسرم مدفوعش سبز میشد و رگه های خونی توش بود

توی مدفوعش همیشه حالت مخاطی داشت

من پسرم خیلی بیقراری میکرد و موقع دفع همیشه گریه میکرد دکترازمایش مدفوع نوشت. تست کالپروتکتین که مقدارش خیلی بالاتر از حد نرمال بود. اللن دو هفته هست که رزیم رو رعایت میکنم خدارو شکر خیلی بهتر ه