۶ پاسخ

منم تا میخوابم انگار داره میاد نفسم یا دکتر رفتنی اینجور میشم تپش قلبم دارم واسه همین پرانول مصرف میکنم با تجویز پزشک

سلام عزیزم بله طبیعی استرس دیگه...منم میرم دکتر یا سونو اینجور میشم...سعی کن دعا و قرآن بخونی آیه الکرسی خیلی موثره من میخونم آرومم

منم اینجوریم.ولی فک میکنم به خاطر اضافه وزنمه و سخت حرکت کردنم.یبار به دکتر گفتم گفت طبیعیه .استرس هم که میگیرم یا فکر و خیال بد میکنم اینطوری میشم بعد ذهنم مشغول یه چیز دیگه میشه خوب میشم

عزیزم من تپش قلب داشتم اکو ک انجام دادم گفت اختلال ریتم داره قلبت باید تحت نظر باشی شما محض احتیاط دکتر برو انشاا ک چیزی نیست

من اینجوری بودم عزیزم به دکترم گفتم اونم منو ارجاع داد دکتر قلب
اکو و نوار قلب گرفتم مشکلی نداشتم خداروشکر
گفتن شاید بخاطر استرس و اضطراب و هیجان و عصبی شدن اینجوری میشی
شما هم نگران نباش ان شاءالله چیزی نیست

من اولا اینجور بودم اما نه برا دکترو اینا ازخواب که بیدارمیشدم قلبم تندتند میتپید دکترم گفت برو مشاور قلب بخاطر کرونا نرفتم خودش خوب شد