۴ پاسخ

اگه شیر خشک میدی نان اچ آ بده درست میشه اما اگه شیر خودتو میدی کاریت نباشه خوب میشه

سلام نه عزیزم مال گرمانیست اکثرنوزادا میزنن طول میکشه ولی ازبین میره

بچه خواهرم اینجوری‌بود فک کردیم ازگرماست بعدیکهفته رفتیم دکتربراکولیکش دکترگفت این اگزماست ناراحتی‌پوستی.ازگرما وگرمیانه خوردن و...نیست .یک پمادداد یکهفته زدیم خوب شد

یا ازگرمایه هواس یا گرمی طبع و شیرت.اول اینکه صورتو سبنشو با اب بشور .نزار عرق بدنت بهش بخوره
چون تابستونه همه استین کوتاه تن میکنیم بخاطر همین عرق روی بدنمون میچسبه به سرو صورت بچه
دو سه تا پارچه نخی رنگ روشن درست کن بنداز روی شونت یا دستت بعد بغلش کن.هرکی ام میخاد بغلش کنه مراقب باش عرق نداشته باشه.بعضی وقتا لباس تن از جنس پلاستیکه یا حساسیت زاس.
خودتم گرمی نخور یا میخوری روش خنکی بخور مثه عرق کاسنی یا یه گل هندونه.اگه پسره بچت که مطمعنن طبعشم گرمه.دائم جاهایی که صورت بچت با بدنت تماس داره رو بشور .یواش یواش خوب میشه نگران نباش