۵ پاسخ

سلام عزیزم ۴ساعت قبل از اینکه بری بهداشت استامینوفن بده البته خودشون قبل از واکسن اونجا بهش میدن اومدی خونه هم بهش بده کمپرس گرم لازم نیست ولی یخ بزار تو نایلون بعدش بزار لای پارچه بزار روی واکسن هر دو ساعت جای واکسنم هی دست بزن سرد باشه تبشم بگیر

قبل اینک ازخونه خارج میشی بده بچه ی حوله بزارتوفریزرسردک شدبزارجای واکسن هرساعت۵دقیقه

بعد واکسن باید شروع کنی به قطره دادن

دکتر پسر من گفتن اولین دوز باید بعد از واکسن باشه
تا دوروز هر ۴ ساعت دوبرابر وزنش میدی مثلا اگه پنج کیلوعه ده قطره میدی
اگه روز دوم تب نداشت قطره نده.
روز اول کمپرس سرد و روز دوم و سوم کمپرس گرم.
البته پسر من خوشش نیومد و کلا کمپرس نذاشتم و راحت بود

قبل بیخودی ندین بعدش بدین