۵ پاسخ

من که اون اوایل هر یه ربع بیست دیقه بهش شیر میدادم تا آروغشو می‌گرفتم باز باید شیرش میدادم،😂کارم شده بود شیر.آروغ.تعویض
الان بهتر شده و چند ساعت فاصله افتاده بین شیر خوردنش.اوایل فک کنم زود خسته میشد

عادت بچه ست دهنش میجنبه میخواد یچیزی رو میک بزنه ، والا ب ۲۰ دقیقه هم راضی نیست دخترم

واسه منم زیاد میخوره جوری ک شب میشه هیچی ندارم شیرخشک میدم، پستونک بنداز دهنش، تا قبل از ی ساعت شیر نده بیشتر از سه ساعت هم نشه فاصله ی شیر دادنت
من الان با پستونک کنترلش میکنم

هرموقع شیرخواست بهش بده فقط آروغش حتما بگیر

اره دکتر ب منم گفت بر اساس نیاز نوزاد شیرش بدین