۶ پاسخ

سلام عزیزم
فقط استراحت کن
من ۴۰ روز کامل خونه مامانم استراحت کردم
خداروشکر بعدش ک رفتم سنو جفت اومده بود بالا
رابطه جنسی هم اصلا نداشته باش

استراحت کن سنگینی بلند نکن پله نرو نزدیکی نداشته باش
ان شاالله میاد بالا🙏🏻🙏🏻

منم از ۱۲ جفتم پایینه هنوزم بالا نرفته، استراحت، زیاد نیایست، توالت فرنگی، شکمت هر روز کار کنه و فشار بخودت نیاری، برای من دکترم نزدیکی رو ممنوع کرد، آشپزی و بقیه کارها رو‌ همسرمو مامانم میکنن، البته الان اجازه گرفتم در حد یه غذای ساده بلند میشم ولی یک ماه و نیم اول رو فقط دراز کشیدم جز برای دستشویی حمام و غذا خوردن. البته جفت من سر راهی بود و لکه بینی داشتم، جفت پایین مدل های مختلف داره باید حد استراحتت رو از دکترت بپرسی. به من شیاف و آمپول هم داد تا لکه بینیم فطع شد

سلام گلم نگرانی نداره که 🥰🥰🥰 فقط باید مراقب باشی کار سنگین نکن منم جفتم پایینه بعد ۳ هفته وزن بچه بالا میره جفتشم میکشه بالا

فقط باید استراحت کنی گلم

استراحت کن خوب میشه میره بالا