۹ پاسخ

عزیزم بدنت داره اماده مبشه منم 2 ماه عقب انداختم ماه سوم شد بعدشم تا 1 سال طبیعیه اگه زیر 30 سال هستید

زمانی تو اقدامی دوره ها بهم میریزه بعد برو آزمایش بده دقیقه

معمولا توی اقدام دوره ها بهم میریزه

سلام عزیزم بیاین تلگرام دور هم باشیم اقدامیها از تجربیاتمون بگیم این آیدیه منه پیام بدین لینک گروهو براتون بفرستمkhanomehomid

طبیعیه عزیزم رحم داره خودشو اماده میکنه.درستش همینه دو سه ماه اول یا باردار بشی یا پریودت عقب جلو بشه

شاید چون اواخر ماه هم رابطه داشتی.و البته اقدام بدن زن رو ی مقدار بهم میریزه.هنوز خخخخخخخیلی وقت داری ادامه بده انشالله ک حامله میشی😘

اره منم اینجوری شدم 3 ماه اول تصلا نمیدونستم کی میشه هیچ دلیلی علمی ثابت نشده که چرا اینطوری میشه

سلام عزیززم
منم مثل شما بودم از اردیبهشت اقدام کردم همه دوره هام منظم 29 روز بود و دقیق ماه خرداد و تیر دوره هام شد 33 روز فکر کردم کیست دارم رفتم سونو گفت مشکلی نداری... دوباره مرداد ماه 29 روزه بود و منم دو روز بعد پریود اقدام کردم شهریور هرچی منتظر موندم عادت نشدم تااینکه رفتم ازمایش خون دادم فهمیدم 6 هفتمه 😂
خدا بزرگه بدنت تغیرات رو داره انجام میده و اماده میشه نگران نباش ریلکس کن تا انشاله دامنت سبز بشه 😍

عزیزم منم دوماه ک اقدام میکنم ماه پیش سه هفته عقب انداختم این ماه ۴روزه هنوز پریود نشدم همه میگن بدن داره آماده میشه واسه همونه ک بهم ریخته نظم پریود