۵ پاسخ

سلام عزیزم خودت بخوری که خیلی خوبه
واسه بچه هم دکتر به پسر من شربت باریج داده که عصاره نعنا است خیلی خوبه

قطره کولیکزی معجزه می‌کنه روزی نیم سی سی بهش بده دکتر بهم داده عالیه خدایی پدی لاکت تاثیر نداره زیاد گرمیچرم دادی دیگ عرق نعنا نده چون توش داره

اره در حد دو قطره ميتونى بهش بدى منم ب دخترم ميدم اروم ميگيره يا حتى ميتونى خودت نعناع بگيرى با ى مقدار نبات دم كنى اما فقط در حد دو قطره بده بهش

سلام عزیزم
فقط قطره پدی لاکت بده بهش

سلام دکتر ب پسرم قطره پدی لاکت داد بهش میدم گریپ میکسچرم میدم گاهی هم ک خیلی اذیت بشه ترنجبین درست میکنم براش