۶ پاسخ

نگرانی نداره عزیزجان.چاره جفت پایین فقط استراحته و با بزرگ شدن رحم جفت بالا میاد و اتفاقی نمی افته

ازمنم همین حالتی چندوقتته ازمن جفتم خلفی مارژینال

هیچ چی نیست عزیزم جفت پایین هست یکم فعالیتت راکم کن جفت به مرور تاغربالگری بعدی میاد بالا منم همین طور هست چیز نگران کنده ای نیست

کجا مینویسن جفت چیه

خلفی یعنی بچه جلو شکمته و جفت پشتش یعنی حرکات بچه رو زودتر احساس میکنی اگه جفت هم پایین باشه چیزی نمیشه فقط باید بیشتر مراقب باشی پله بالا پایین نکن رابطه فعلا ممنوع زیاد فعالیت نداشته باش

اینم سنوگرافی غربالگریم