۱۰ پاسخ

سلامبنطر من الکی سرلاک نده ب بچه چون ماها نمیدونیم با چی اون پاکت یا قوطی پر شده جای اون میانوعده خودت درست کن موز و ۴ مغز و شیره انگور و شیر خودت یا خرما و بیسکوییت چیزای طبیعی بدین بچه هاتون سرلاکای الان مثل قدیم نیستن همش آشغال و نون خشکن

سلام. اشکالش چیه! اینم مثل شیرخشک واسه بچه تولید شده، همون مجوزی اون داره، اینم داره. بعضیا به بچه هاشون بیسکوییت میدن میگن سرلاک بده. حداقل سرلاک مختص شیرخواره، بیسکوییتی که واسه همه گروه سنیه که بیشتر جای سوال و اشکال داره

اینکه میگن ما نمیدونیم با چی پر شده رو درک نمیکنم، اینطوری باشه هیچی رو نمیشه از بیرون خرید حتی قطره های بچه ها رو 🥴 چون نمیدونیم با چی پر شده!!!

سلام خانمی،نه چ اشکالی داره،منم تا بحال ندادم ب دخترم،دیگ ازین ب بعد کلی میوه و حلواهارو میتونی خودت درست کنی ب کوچولوت بدی چون دیگ کم کم غذاهای ما بزرگارو میتونن بخورن،البته کم نمک و بدون ادویه،سرلاک بیشتر برا اون موقع ک بچه تر بودن آدم نمیدونست چی بده،الان ک دیگ داره مردی واس خودش میش

اره بده بابا خیلیم خوبه اگررر بخوره

بستگی به خودتون داره من میدم چون دوست داره،،،

نه اشکالی ندارن من میان وعده میدم

سلام نه میتونین بدین کلا یه وعده غذا هست

آره بده بهش ولی دادن سرلاک مهم نیست

اتفاقا خیلی هم مقویه.غذای اصلی ام‌میتونی بهش بدی