۱۰ پاسخ

عزیزم‌اگه دل درد داره به خاطر همونه که همش بیدارمیشه بهش عرق نعناع و نبات داغ بده هم دلش اروم میگیره هم راحت میخوابه

دخترمنم ۹ماهش شبا ۲ونیم ۳میخوابه
انقد وول تکون میخوره 😫تند ب تندم پامیشع شیر
ولی جدیدا قبل خواب سیرشم میکنم بهترمیخوابه

قبل از خواب سیرش کن مثلا فرنی یا حریره بادام بهش بده

سلام اره باباپسرمن که دیوانم کرده اینقدر بیدارشد

آره دقیقا مهسا هم همین شکلیه فکر میکنم دیگه گشنش میشه و شیر سیرش نمیکنه

وای دختر منم با اینکه کامل بهش شام میدم میخوره ولی دقیق هر یکساعت بیدار میشه من اصلا نمیتونم بخوابم دیوانه شدم والا

دقیقا مثل دختر من خیلی وقت اینجوره

پسر من تازگیا دوبار بیدار میشه واسه شیر ولی تا 11خوابه باهام

دقیقا پسر منم همینطوره

پسر من از 5صبح دقیق هر یه ساعت بیداره تا 10میخوابه ولی هر یه ساعت بیداره