۱۳ پاسخ

منم هفته گذشته که سی هفته بودم رفتم ۱۵۰۰بودهم دکتره سونوهم دکترخودم گفت وزنش نرماله نرماله

ليدي ميل بخور عزيزم خيلي عاليه

اینکه اعصاب خوردی نداره میوه بستنی کباب بخور وزنش میره بالا

ب حرف دكتر اهميت نده در اين مورد
كاملا نرماله

دلستر ضرر داره بهتره زیاد استفاده نکنین/وزن گیری نوزاد در واقع چربی زیر جلد بعد هفته ۳۲ اتفاق میافته
و مهم اینه ارتفاع رحم /وزن گیری خودتون در طی این مدت نرمال باشه

والا واسه سی هفته کم نیست نگران نباش،با دکتر خودت مشورت کنی خیلی بهتره،اما منم کم بود لیدی میل استفاده کردم خیلی وزنش خوب شده الان،اما در هر موردی فقط با دکتر خودت مشورت کن

میزدی دهنش😂😂 عزیزم وزنش خیلی خوب و عالی بود منم همین بود الان 3100 5روز دیگه زایمان دارم

خیلی کم نیست تقریبا ۱۵۰ الی ۲۰۰

من31هفته و 3 روز وزن بچه 1800 بود که گفت نرماله پس مال شماهم خیلی کم نیست نترس
گوشت و مرغ و بستنی بخور وزن میگیره عزیزم

معیارهای اصلی اتفاقا به نظر من وزن نیست اصلا
سونوی خوب باید از روی اندازه شکم و استخوان ران و مقایسه با سونوهای قبلی رشد جنین رو بگه که به چند هفته میخوره
مثلا اگه الان باید ۳۰ هفته باشین ولی سونو ۲۷ هفته نشون بده براساس معیارهایی که گفتم یعنی رشدش کمه

عزیزم بستنی و آجیل و دلستر زیاد بخور

عزیزم نگران نباش وزن نرمالش تقریبا باید ۱۷۰۰ باشه توسی هفته ولی اصل وزن گیری بچه از هفته ۳۵ شروع میشه حسابی غذاهای مید بخور تا وزنش نرمال بشه

منم ۳۰ هفته و ۶ روز رفتم ۱۵۰۰ بود دکتر گفت یه کوچولو کمه ولی من نمیتونم پرخوری کنم حالا هفته بعد باید برم معاینه کنه ببینه تغییر کردم یا نه واسه من گفت دور شکمش یه هفته کوچیکه