۴ پاسخ

ب صورت خودکااااار😂

نمیدونم والا من بیست کیلو اضاف کردم توبارداری بعدزایمان یکماهه برگشت ب حالت قبل و رژیمم نگرفتم

میتونه ژنتیکی باشه، باید ببینی مادرت تو شیردهی وزن کم میکرده یا زیاد، چون بعضی ها خود به خود وزن کم میکنن و بعضی ها تغییر نمیکنن و یه سری هم اضافه میکنن،

اولش که فقط وزن زیاد میشه به مروز بچه که بزرگتر میشه شیر خوردنش بیشتر میشه لاغررمیشیم .