۵ پاسخ

هرچقدر میخوره بهش بده. من که از ۹۰ شروع میکنم. چون بعد ۶۰ تا گریه میکنه. ۹۰ تا میدم هم بعد دوساعت و نیم بازم گشنش میشه . باید خودت کم کم دستت بیاد چقدر میخوره.

عزیزم رو خود قوطی شیر خشک جدول هست ببین و طبق اون درست کن البته بعضی بچه ها یکم بیشتر میخورن و بعضیام کمتر

بستگی داره چقدر بخوابه بعد بیدار بشه مثلا وقتی سه ساعت میخوابه پنج پیمونه میخوره ۱۵۰ سی سب

من بچه ام چهار ماهه است تا حالا بیشتر از ۶۰ تا نخورده..هر دو ساعت

من در روز ۳ یا ۴ بار ۶۰ تا میدم بعد از شیر خشک شیر خودمم میخوره بعضی وقتها هم میگم سیر نشده