۳ پاسخ

دکتر به من گفت با توجه به نیاز بچه بده تا ۲۰ روزگی ۶۰ تا دادم الان ۹۰ تا کاهی هم ۱۲۰ تا دخترم ۵۶ روزشه

تا یک ماهگی هر دو ساعت ۳۰سی سی
اگر بچه بیشترم خواست بدید حتی اگر بالا اورد با این بالا اوردن متوجه میشه که سیر شده و
دو ماهگی دیگه باید. به ۶۰تا رسیده باشه

البته شیر خشک پسر من اپتامیل
اینم مقاله معتبریه
من ازش استفاده می کنم

* Most newborns eat every 2 to 3 hours, or 8 to 12 times every 24 hours. Babies might only take in half ounce per feeding for the first day or two of life, but after that will usually drink 1 to 2 ounces at each feeding. This amount increases to 2 to 3 ounces by 2 weeks of age.

* At about 2 months of age, babies usually take 4 to 5 ounces per feeding every 3 to 4 hours.