۶ پاسخ

بیشترم میشه تو هفته های آخر

من به هرکی میگم باور نمیکنه من از ۱۴ هفته ترک خورده شکمم!!!
هرچققققدر چرب میکنم بی فایده اس و چون دخترم سمت راست هستش ترکای اون قسمت دو برابره

من بارداری اولم از همین هفته ترکام شروع شد هر چی روغنم زدم فایده نداشت. اره تا اخر بیشتر میشه چون شکم بزرگتر میشه

اره عزیزم بستگی به خوده ادم ااره یکی هست خودشم شکم داشته دیر ترک میخوره یکی نداشته اصلا زود میخورده یکی اصلا تو ژنتیکش نیست نمیخوره منم زیاد شده ترکام

من تازه رفتم تو هفته 14 چون از قبل تپل بودم از همین الان شکمم ترکاری ریز داره 😑

من هفته بیست و نهم شکمم ترک نداره اصن روغن زیتون زیاد میمالم