۸ پاسخ

سلام عزیزم نگران نباش ایشالله منفیه..من خودم قبل بارداری دفع پروتئین داشتم ولی موقع بارداری دوبار ازمایش دادم منفی بود خداروشکر..اصلا استرس نگیر

هیچ‌نگران نباش عزیزم‌واسترس و نگرانی بخودت راه نده انشالله ک به امید حدا هیچی نیست و جوابش منفیه
و سما باروحیه ای بالاتر و انگیزه ای بیشتر خودتون رو آماده پذیرایی از کوچولوی نارتون میکنید و میبینید ک تمام این استرس ها ارزشی نداشتن جزاینکه کانع این بشن ک نتونسن ازاین دوران شیرین لذت ببرید توکلتون بخداباشه ک بی اذن ایشان هیچ اتفاقی نمیفته

انشالله که منفیه عزیز دلم اصلا نگران نباش خدا جون خیلی بزرگه🤲🤲🤲

انشالله عزیزم،هیچی نیست امیدت،ب خدا

انشاالله ک جواب آزمایشت خوبه نگران نباش

آزمایش دفع پروتئین رو همه باید بدن؟

عزیزم انشاالله که هیچ مشکلی نداری

سلام عزیزم به حق علی که منفیه من برات دعا میکنم