۶ پاسخ

نمیدونم عزیزم.. یه سوال شماچقد به دخترتون شیر دادین.؟الان چند سالشه؟

سلام دوش آب خنک بگیر غذا های شیر افزا نخور سوتین خیس بپوش و محکم ببند شون سینه هات رو تخلیه کت که شیر توشون جمع نشه خدایی ناکرده عفونت بشه

من٢ماهه ندادم هنوز خشك نشده

من سه روز ندادم کامل خشک شد

سلام حد اقل سه هفته طول میکشه البته به حجم شیری که داشتید هم بستگی داره،هر وقت احساس سنگینی و درد داشتید دوش اب گرم بگیرید و کمی ماساژ دورانی بدین،دمنوش مریم گلی هم بهتون کمک میکنه

من از هفت ماهگی شیر ندادم بهش الان هفده ماهست تازه داره خشک میشه