۷ پاسخ

گلم نفخ بچه تا چهارماهگی ممکنه طول بکشه قرار نیست با دارو رفع بشه دارو بهش میدی که زودتر خوب بشه فقط بعد خوردن دارو یمدت خوب میشن ب محضی که اثرش میره دوباره همونجوری هستن
شما۱- دارو رو که مرتب بده بهش
۲- تا چهل روز چیز نفخ دار نخور حبوبات میوه ها این فصل اکثرن نفخ دارن کلم کاهو سبزی اینانخوری بهتره اگه هم خوردی کم بخور و بعدش عرق نعناع یا چای نبات یا خیلی نفخ دار خوردی زیره سیاه و رازیانه رو دم کن بخور هم شیرتو زیاد میکنه هم نفخو میگیره
۳-دور نافشو با روغن زیتون ماساژ بده در جهت عقربه های ساعت
۴-پاهاشو از بیرون ببر بسمت شکمش چند بار اینکارو بکن باد معدش دفع بشه
این کارارو اگر بکنی بچه روز به روز بهتر میشه نهایتا دیگه بعد دوماه خوب خوب مبشه
بایدفقط صبر کنی و تحمل

البته گلم قطره کولیک ایز کلا بادشکن هستش نفخشو خالی میکنن

سلام من قطره کولی بیبی میدم خیلی راضیم

عزیزم من از قطره کولیک ایز جواب عالی گرفتم هر هشت ساعت۵ قطره میدم،خیلیم بی قراری کنه یکم عرق نعنا با نبات سفید تو یکم اب جوشیده ولرم حل میکنم میدم بخوره اونم عالیه ولی تو شرایط خیلی ناجور میدم ک گریش زیاده

اینم عکسش 💓💓💓