۷ پاسخ

عزیزم سونو آنومالی برای بررسی ناهنجاریهای جنین هست از مغز سر تا نوک انگشت پای جنین را بر رسی میکنن😁 حدودای نیم ساعت طول میکشه هفته ۱۸ باید برید

سونو الزهرا تو خ مطهری من چندسال اونجا میرم دقیق تمیز خیلیم شلوغ نیست فقط بیمه قرارداد نداره

سونوی الوند خیابون الوند تهران هانم دکتر اکبری کیا. هفته 19 رفتم. تقریبا 30 تا 40 دقیقه به دقت بررسی کرد.

عزيزم اين سونو جنسيت رو تعيين ميكنه،تمام اعضاي جنين مورد مشاهدست،و طول سرويكس بازم مشخص ميشه

سلام عزیزم تو هفته ۱۸تا ۲۰ باید انجام بشه.زیاد طول نمیکشه مثل بقیه سونو ها هست وزن تقریبی بچه رو میگه.جنسیت هم تو اون زمان مشخصه دیگه💟

سل فری چیه؟ هزینه اش چقدره؟

عزیزم ازمایش سلفری چند روز طول کشید جوابش اومد و چطور بود؟؟ دکتر برای منم نوشته اخر ماه باید برم