۱۱ پاسخ

اگه کسی نزدیک تون میشناسید که بچه پسر داره وشیر میده از بخواهید اون چند باربچه شمارو شیر بده بعدش احتمالا سینه میگیره.شربت شیره با یکم ابلیمو درست کنید و توی روز چندبار مصرف کنید قرص و پودر شیرافزا هم از داروخانه تهیه کنید

اگه استرس داشته باشی و غصه بخوری بدترم میشه حتی طعم شیرت رو هم عوض میکنه
شما چیزایی که خوبه واست رو بخور دیگه غصه نخور

عزیزم درسته که با مک زدن شیر زیاد میشه ولی دوشیدن هم خوبه برو دستگاهش رو بگیر
قرص شیر افزا.سوپ.مایعات فراوون.زیره هم اگه میخوای استفاده کنی زیره سبز بگیر سیاه خشک میکنه شیر رو.آب هویج.
اگه بازی بدی و سرگرمش کنی هم نمی گیره سینت رو؟؟
من خودم باید سرگرمش کنم و یکی بشینه باهاش حرف بزنه منم سینمو بذارم دهنش اونوقت میخوره

سلام عزیز دقیقا پسر منم مثل دختر شمابود .منم براش میدوشم بادست .عزیز قطره شیرافزار.شیره انگور.خرمالو.شیربادام.کلا مایعات زیاد بخور تابتونی بدوشی.درطول روز چندتا پستونک میتونی بدوشی

درکت میکنم خیلی سخته منم مثل تو بودم ولی الان بیست روزه سینمو.میدم

اگه بچه میک نزنه هرچقدر بدوشین بعد یه مدت دیگه شیر ندارین

سلام 4زیره دم کنی بخوری هم نفخ شیر گرفته میشه هم زیادمیشه. قطره شیرافزامیتونی تهیه کنی. خودکاچی هم خوبه. از زیره سیاه توغذاهات استفاده کن

عزیزم منم این مشکل دارم فقط تنها چیزی که برام جواب میده خوردن شیرینی تر و خامه ای همراه آب هویج واقعا سینه م میخواد بترکه وقتی اینارو میخورم تا شب دخترم نمیتونه حتی ی سینه مو خالی کنه اینقد که پر شیر میشه

سلام عزیزم.
هرچی بچه سینه رو بیشتر مک بزنه شیر بیشتر میشه.
از طرفی هم میتونی از داروخانه لیدی میل بگیری‌.فقط خیلی سخت پیدا میشه

مایعات،آب میوه عالی هستن برای افزایش شیر
همچنین میتونید آش مصرف کنید خیلی شیر رو زیاد میکنه اما بهترین گزینه آبمیوه های طبیعی هستن

خوراکت خوبه مایعات خوب میخوری ؟غصه استرس نداری