۵ پاسخ

سلام عزیز
والامن دخترم اون موقع ک همسن پسرتون بود این مشکل داشت بردمش دکتر گفتتا۲روزکارنکردن و ۸باردرروزکارکردن طبیعی
بهش ترنجبین بده اگر کارنکرد ازداروخانه شیاف کودکان بگیر بذار براش

عزیزم تا ۵ روز طبیعی هست ، شکمش رو با روغن زیتون چرب کن ..همین

ترنجبین بهش بده.با گوش ماک کن روغن زیتون بزن یکم برن ب مقعدش.کاررمیکنه اگه شیرتونو میخوره خودتون الو انجیر بخورید

اگه شیرمادرتغذیه میکنه اشکالی نداره. تا ۶.۷ روز هم نکنه مشکلی نیس عزیزم

اشکال نداره عزیزم طبیعیه تا 15 روزم طبیعیه ناراحتی نداره