۶ پاسخ

من میخوام اونجا برم شنیدم از همه نظر عالیه هم کادر درمانی هم رسیدگی و تمیزی

تو اینستا پیج ماما پریسا قهقرایی رو سرچ کنید زایماناشونو بیمارستان انصاری انجام میدن

سلام منم شنیدم خیلی خوبه. منم تا الان لنتخابم اونجاست. پیج اینستا ذاره بخش زایمانش. ادمینش جواب میده به دایرکت ها . میخوای یه سری سوالاتتو ازش بپرس

سلام دوستان منم از امشب تصمیم گرفتم برم انصاری پیش خانوم دکتر قاسمی دستگردی زایمان طبیعی انجام بدم نظرتون چیه .کسی تجربه داره ؟یا قصد زایمان تو این بیمارستان رو داره

هزین۶ سزارینش نمیدونید چنده ؟؟؟

بیمارستان انصاری زایمان در آب هم داره؟؟