۲۱ پاسخ

نه طبق دستورالعمل وزارت بهداشت نباید قبل از واکسن زدن قطره استامینوفن داده بشه چون فقط یک دوز اضافه وارد بدن بچه میشه و هیچ تاثیری در کاهش درد واکسن نداره

ن اصلا هیچوقت ندادم و دانش اشتباه اثر واکسن از بین میره من‌س تا واکسن هم ندادم و ربطی ب درد بعد واکسن هم نداره فرسام س تا شم خوب بود بستگی ب بدن بچه داره چطور ب واکسن واکنش نشون بده

قبلا میگفتن نیم ساعت قبلش استا بدید اما الان دیگه نمیگن
واقعا اصلا فرقی نمیکنه بدی یا نه پس ندی بهتره
تازه بعد از واکسن هم زمانی باید شروع کنی استا بدی که بچه داره تب میکنه.

نه من ندادم،ندید بهتره.

نه عزیزم لزومی نداره و حتی خطر هم داره نده قبلش

نه عزیزم

ندی بهتره عزیزم

من یه جا خونده بودم اگر خدایی نکرده بچه تب داشته باشه وقبل واکسن مسکن بدید خطرناکه برااین بعداز واکسن که میزد بلافاصله قطره میدادم ولی بستگی به ایمنی بدن بچه ان داره

میگن نباید بدید چون اثر واکسنو از بین میبره وقتی واکسن زد اومدی خونه استا بده

نه من نمیدم بعد واکسن بدید

نه بعد زدن واکسن بیار خونه بده،نترس تب نمیکنه

سلام نه

نه نمیدم.شنیدم قبل واکسن نباید بدی میگن خوب نیست حالا چقدر صحت داره نمیدونم.

نه نده اسره واکسنو از بین میبره

سلام من همیشه نیم ساعت قبلش بهش دادم دکترش هم گفته بدی بهتره

سلام اره خیلی تاثیر داشت واسه بچه من.خیلی اذیت میکرد وقتی نمیدادم اما وقتی از قبلش میدادم بهش خیلی اروم تر بود و سریع میخوابید

سلام.آره من قبل واکسنهایی که داشته بهش استامینوفن دادم.

سلام من نیم ساعت قبلش میدم اینایی که میگن نده چرت پرت میگن من از دکترش پرسیدم

من میدم واسه هردو بچهام ازقبل میدادم

سلام. بله من همیشه قبل واکسن بهش میدم. خود خانه سلامت بهم گفت این کارو بکن

من نیم ساعت قبلش میدم تا ۴ساعت بعد واکسن