۵ پاسخ

آنومالی تنهاست ،آزمایش نداره
آزمایش یا غربالگری دوم که ۱۶هفته است یا ۲۸هفته که قند ًربطی به آنومالی نداره

من هم سونودادم هم ازمایش ناشتا هم نبودم.

سلام اره خانومی من همین امروز رفتم آزمایش بدم گفتن باید جواب سونو رو بیاری بعد. خودشم ناشتا باشی هنوزم منتظرم ۱ بشه برم از گشنگی هم میمیرمممم😵😵😵😵

باید ببینی دکترت واست مینویسه یا نه بعضی دکترا ازمایششو نمینویسن .دکتر من نوشت با اینکه ان تی هیچ مشکلی نداشت. من قبل سونو چیزی نخوردم ولی انگار به بعضیا میگن چیز شیرین بخور من سوال کردم گفت هیچی نمیخواد

سلام نه عزیزم ازمایش نیست .به من موقع سونو گفت باید شکلات بخوری